Laden

Over ons

Waarom kiest u voor AD snel koeriersdiensten & logistiek?

KoeriersAD Snel Koeriersdiensten & Logistiek staat sinds 1985 garant voor transportoplossingen voor elke logistieke uitdaging. Nationaal transport, zoals een pakketbezorging bij u in de buurt, internationaal transport of snel transport. Vervoer waarbij uw zending extra zorg nodig heeft. Overnight Service, pallet vervoer of palletopslag. U zegt het maar: uw transport is bij ons in goede handen!

Maatwerk & Flexibiliteit
Wij garanderen een snelle en zorgvuldige levering. Aandacht, zorg en dynamiek; dat zijn onze stokpaardjes. Daarbij staan maatwerk en flexibel en snel inspelen op veranderde omstandigheden tijdens transporten hoog in ons vaandel, evenals een adequate en eerlijke communicatie met onze klanten.

NIWO Vergunning
AD Snel Koeriers is in het bezit van de NIWO vergunning. Om in aanmerking te komen voor deze vergunning dient de organisatie aan de volgende drie criteria te voldoen:
– Betrouwbaarheid
– Vakbekwaamheid
– Kredietwaardigheid

Centraal aanspreek punt 24 uur per dag
U heeft een centraal aanspreekpunt en met vragen kunt u op ieder moment bij ons terecht. AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt uw zending ook eenvoudig telefonisch en via internet aanmelden.

IRU
AD Snel Koeriers is aangesloten bij The International Road Transport Union (IRU). Dit is de wereldwijde transport organisatie die samen met haar leden duurzame mobiliteit over de weg weet te garanderen. Leden van de IRU zijn de meest representatieve partijen voor wegvervoer op nationaal niveau. Het feit dat wij lid zijn betekent dat wij de kennis en ervaring in huis hebben om dit binnen ons werkgebied na te leven. Het motto van de organisatie: “Working together for a better future”.

Meer weten over de mogelijkheden van AD Snel Koeriers? Wij informeren u op deze website goed en volledig. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag op weg.