Laden

Vaste Routes

Vaste Route concept tot uw dienst

vaste routes bezorger_koerier_adsnel_leveringAD Snelkoeriers biedt u het concept van vaste routes, dat wil zeggen onze chauffeurs arriveren op de door u gewenste plaats van bestemming, op hetzelfde tijdstip elke dag, zodat u beter uw andere taken kunt plannen. AD Snelkoeriers Vaste Routes is ideaal voor kleine en grotere ondernemingen

Onze chauffeurs
Met een branchegerichte software kunnen wij uw dienst zodanig inplannen dat u precies weet wanneer de chauffeur arriveert. Bijkomend voordeel: onze chauffeurs kennen uw bedrijf en weten wat het belang van on-time en gewaardeerde service is. U maakt persoonlijk kennis met een van onze chauffeurs, onze chauffeurs begrijpen het speciale contact wat voor elk van onze klanten van toepassing is, niemand uitgezonderd.

Flexibel
Wij richten ons alleen op bedrijven, omdat onze procedures zo zijn ingericht dat het niveau van professionele service, urgentie en zorgvuldigheid de boventoon voert voor die bedrijven die dat nodig hebben. Onze logistieke oplossingen kunnen u helpen uw bedrijf te laten groeien. Wij werken flexibel: u bepaalt de aflevertijd en de frequentie.

Voor meer informatie over de ‘Vaste Routes Koeriersdienst’ van AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag op weg.