Laden

Koerier Amsterdam

Uw koerier in Amsterdam is AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek. Als u tenminste graag wilt dat uw zending betrouwbaar, snel en zorgvuldig op de plaats van bestemming van komt. Dat is namelijk waar wij voor staan. U profiteert niet alleen van onze snelle service, maar ook van onze jarenlange ervaring. Wij zijn al sinds 1985 actief op het gebied van koeriersdiensten en leveren daarnaast speciale diensten.

 

Koerier in Amsterdam met 24uursservice

Onze koerier in Amsterdam is zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag voor u beschikbaar. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een zending enveloppen of meerdere pallets. U kunt bij ons rekenen op een snelle afhandeling. Na uw aanmelding nemen wij binnen dertig minuten uw zending al in ontvangst. Uw zending kan vanuit Amsterdam door onze koerier naar elke gewenste bestemming op de wereld worden gebracht. U kunt ook van onze speciale koeriersdiensten gebruikmaken, zoals:

 

 

 

Track & Trace en GPS volgsysteem

Onze koerier rijdt in een wagen met een GPS volgsysteem. Dat stelt ons in de gelegenheid om u bij benadering te laten wanneer u de koerier kunt verwachten. U kunt bij ons bovendien rekenen op een flexibele service. Zo kan het reistraject of het moment van ophalen tussentijds worden gewijzigd.

 

Via het Track & Trace systeem blijft u altijd op de hoogte van de status van de verzending. Dat geldt ook de partij die de zending van de koerier uit Amsterdam ontvangt. U kunt daarvoor inloggen op het persoonlijk account. Daar vindt u ook informatie over de tijd die de koerier vanuit Amsterdam nodig heeft gehad.

 

U kunt van onze kennis en ervaring profiteren, waarbij wij een oplossing op maat bieden voor elke logistieke uitdaging. U kunt zich bij AD Snel direct online als nieuwe klant aanmelden en een koerier in Amsterdam inschakelen.