Laden

Koerier Schiphol

Koerier Schiphol nodig? Bij AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek kunt u altijd op de snelste en zorgvuldigste service rekenen. Of het nu om het afhalen van een zending gaat of dat onze koerier naar Schiphol moet rijden om een pakket af te leveren, wij garanderen de beste en de snelste service. U kunt ons op ieder tijdstip benaderen om een zending aan te melden. Onze koeriers zijn namelijk vierentwintig uur per dag inzetbaar.

 

Altijd snelle service koerier Schiphol

Onze jarenlange ervaring in combinatie met een uitgebreid wagenpark en gecertificeerde medewerkers garandeert een altijd snelle service. Standaard nemen wij binnen een half uur na aanmelding de zending in ontvangst. Hebt u direct een koerier Schiphol nodig? In dat geval kunt u van onze spoedservice gebruikmaken, waarbij binnen drie uur de zending op de gewenste locatie in Nederland afleveren. Er kunnen zich diverse situaties voordoen met een spoedeisend karakter, waar onze spoedservice met koerier naar Schiphol voor ingezet kan worden.

 

  • Paspoorten
  • Visa
  • Vertrouwelijke documenten
  • Apparatuur
  • Internationale levering met spoedkarakter

 

Onze Spoed Transport Service wordt altijd uitgevoerd met uiterste zorgvuldigheid, waarbij u de zekerheid krijgt dat onze koerier Schiphol razendsnel bereikt.

 

Speciale koeriersdiensten

Bij AD Snel kunt u ook voor speciale diensten gebruikmaken van onze koerier op Schiphol. De mogelijkheden zijn op het gebied van onze Speciale Koerier Service haast eindeloos. Zo kan onze koerier op Schiphol medicijnen afleveren, maar ook juridische documenten met afleverbewijs bezorgen. De speciale koeriersdiensten kenmerken zich door de extra aandacht die aan uw zending wordt gegeven.

 

AD Snel is uw koeriersbedrijf voor het inzetten van een koerier naar of van Schiphol om uw zending op de snelste manier af te leveren. Informeer naar de mogelijkheden of registreer u online als nieuwe klant om gelijk een zending naar of van Schiphol aan te melden.