Laden

Palletopslag

kosteneffectieve palletopslag en distributie

Pick & Pack Services

i-r1Onze opslag en fulfilment diensten zijn ideaal voor startende ondernemingen en organisaties die flexibele, kosteneffectieve opslag en distributie oplossingen nodig hebben. Ons doel is om uw bedrijf te begrijpen en te ondersteunen door u te voorzien van een persoonlijke, ethische en milieuvriendelijke service.

Opslag

Wij bieden opslag voor korte en lange termijn, zowel voor particulieren als bedrijven in een schone en georganiseerde omgeving. Bij ons kunt vrijblijvend een offerte aanvragen volledig toegesneden op uw behoefte aan opslag en distributie.

Pick & Pack Distributie

Wij bieden u op maat gemaakte pick & packdiensten zodat u voor uw organisatie de opslag en distribution met een gerust hart kunt uitbesteden. Middels onze bijzondere ‘pick & pack’ distributieservice kunt u …

 

  • uw voorraad bewaren in een van onze beveiligde magazijnen
  • uw producten professioneel geëtiketteerd en verpakt klaar voor levering laten verzorgen
  • uw producten distribueren naar uw klanten met behulp van een van de koeriersdiensten die wij aanbieden, waarbij de mogelijkheden legio zijn: dezelfde dag, de volgende dag, ‘s nachts en internationale bezorgservice

Distributie

Wij zijn in staat om uw hele distributieketen te organiseren, voor zowel de gehele Benelux als wereldwijde levering via diverse logistieke services. Hieronder vallen o.a. dezelfde dag, overnight en pallet- en vrachtlevering.

Meer weten over de mogelijkheden en de opslagkosten? Neem dan contact op met de Palletopslag van AD Snelkoeriersdiensten & Logistiek. Wij helpen u graag op weg.