Laden

Koerier Alkmaar

Hebt u dringend een koerier in Alkmaar nodig voor een eenmalige verzending? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de lange termijn op het gebied van koeriersdiensten? AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek is graag uw partner voor de snelste en nauwkeurigste verzending in Nederland en in de rest van de wereld.

 

AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek beschikt over een jarenlange ervaring en kent een uitgebreid wagenpark. U kunt op elk gewenst moment van de dag een aanmelding voor een verzending doen. Onze koerier in Alkmaar zorgt voor een zorgvuldig en snel transport.
Spoedservice koerier in Alkmaar

Op het moment dat een productieproces stilligt vanwege een defect machineonderdeel dat zo snel mogelijk moet worden vervangen, is er haast geboden. In een dergelijke situatie, maar ook in andere spoedeisende situaties kunt u van onze spoedservice gebruikmaken en zetten wij direct onze koerier in Alkmaar in. Binnen slechts drie uur kunnen wij in heel Nederland een zending afleveren.

 

Profiteer van een snelle en zorgvuldige levering

Voor het inschakelen van een koerier in Alkmaar profiteert u bij AD Snel altijd van een snelle en zorgvuldige levering. Dat geldt voor kleine en voor grote zendingen en op alle locaties in de wereld. Wij zijn vierentwintig uur per dag bereikbaar en nemen binnen een half uur na aanmelding uw zending al in ontvangst. Of dat nu gaat om een pakket met enveloppen of om een palletzending.

 

Transport van gevaarlijke goederen

Onze gecertificeerde koerier in Alkmaar kan ook voor uw bedrijf worden ingezet voor het transport van gevaarlijke goederen. Deze dienst bieden wij u op professionele wijze aan in de vorm van ADR Vervoer.

 

U kunt voor alle vormen van koeriersdiensten en logistiek vrijblijvend contact met AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek opnemen of direct online of telefonisch een aanmelding doen voor onze koerier in Alkmaar.