Laden

Koerier

De beste service op het gebied van transportoplossingen

pakket_bezorgen_nederland_adsnelAls u een koerier nodig hebt voor verzending van een pakket, enveloppen of groter transport, dan wilt u dat uiteraard snel en efficiƫnt geregeld zien. AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek kan aan die wens tegemoet komen. Wij bieden de beste service op het gebied van transportoplossingen voor iedere logistieke opdracht. Voor een snelle verzending biedt onze koerier altijd uitkomst.

Bekijk ook:
Koerier Alkmaar
Koerier Amsterdam
Koerier Haarlem
Koerier Schiphol
Koerier Zaandam

Koerier zeven dagen per week beschikbaar

U kunt namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week een beroep doen op de diensten van onze koerier. Daarbij hebt u de gelegenheid om uw zending telefonisch of via internet aan te bieden. AD Snel biedt een snelle service, waarbij uw zending binnen een half uur na de aanmelding al in ontvangst wordt genomen. Uw zending kan overal in Nederland en in de rest van de wereld op een efficiƫnte en zorgvuldige manier worden afgeleverd. Het inzetten van een koerier van AD Snel kan ook gedaan worden in specifieke situaties, zoals voor:

Postservice

Ook voor postservice kunt u van een van onze koeriers gebruikmaken. Dat levert u gemak en tijdswinst op. Op vaste tijdstippen wordt uw post door onze koerier gebracht en weer opgehaald. Onze dienstverlening is nog meer omvattend en wij nodigen u dan ook van harte uit om het aanbod van diensten te bekijken als u op zoek bent naar een snelle koeriersdienst. AD Snel is al meer dan vijfentwintig jaar een gerenommeerd koeriersbedrijf en wil u ook graag van dienst zijn.

 

Al onze wagens zijn met een GPS volgsysteem uitgerust. Dat betekent dat AD Snel bij benadering kan laten weten op welk moment de koerier langskomt. Alle betrokken partijen blijven bovendien op de hoogte van de zendstatus doordat de zendingen via Track & Trace worden afgetekend.

 

U kunt zich voor het gebruikmaken van de diensten van onze koerier meteen als nieuwe klant aanmelden.