Laden

Disclaimer

AD Snel koeriersdiensten en logistiek geeft zorgvuldige samengestelde, correcte en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Om deze reden kunnen aan de informatie op de websites van AD Snel koeriersdiensten & logistiek geen rechten worden ontleend.

Verder aanvaardt AD Snel koeriersdiensten en logistiek geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Op de pagina`s van de site van AD Snel koeriersdiensten en logistiek kunnen links naar (niet-commerciƫle) instellingen en organisaties zijn opgenomen.

AD Snel koeriersdiensten en logistiek is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen. Ook het advies via e-mail van AD Snel koeriersdiensten & logistiek is geheel vrijblijvend. AD Snel koeriersdiensten en logistiek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid van het gegeven advies via de e-mail vraagfunctie op de website van AD Snel koeriers.