Laden

Koeriersdienst

transportoplossingen voor logistieke uitdagingen

U zoekt een betrouwbare koeriersdienst die waarmaakt wat wordt beloofd? AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek stelt zich dan graag aan u voor. Ons bedrijf is al sinds 1985 actief op het gebied van transportoplossingen voor logistieke uitdagingen. U kunt bij ons rekenen op een koeriersdienst die gepaard gaat met flexibiliteit, zekerheid en snelheid.

U profiteert daarnaast van nog meer voordelen. U kunt ons bijvoorbeeld vierentwintig uur per dag inschakelen en daarvoor bieden wij u een centraal aanspreekpunt. Onze koeriersdiensten beslaan een uitgebreid pakket. Wij leveren net zo snel en gemakkelijk een pakketje met enveloppen af als een pallet. Daarnaast bieden wij speciale diensten, zoals de spoedservice en special service. Wij leveren de koeriersdienst die u wenst met:

  • Maatwerk
  • Flexibiliteit
  • Snelheid
  • Betrouwbaarheid
  • Vakbekwaamheid
  • Zekerheid

Koeriersdienst met extra zorg en aandacht

Onze koeriersdienst wordt altijd met de nodige zorgvuldigheid en snelheid uitgevoerd, maar er zijn nu eenmaal transporten die extra zorg en aandacht verdienen. Bijvoorbeeld met betrekking tot het afleveren van medicijnen of ten aanzien van het leveren en monteren van een zending. Onze koeriersdienst wordt daarbij altijd afgestemd op uw behoefte.

 

AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek biedt u een internationale dienstverlening. U kunt ons dan ook voor een koeriersdienst inschakelen voor een wereldwijde bezorging van uw goederen. Daarbij is er geen voorbehouden aan de grootte van de zending. Met net zo veel gemak bieden wij u de oplossing voor het bezorgen van een pakketje als voor een motor.

 

Maak direct gebruik van onze koeriersdienst

 

Hebt u vandaag een zending die de deur uitmoet? Maak dan meteen gebruik van onze koeriersdienst. U kunt zich direct online registreren als nieuwe klant van AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek en uw zending opgeven. Wij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming komt. U kunt daarbij het proces volgen via het Track and Trace systeem.