Laden

Koeriersdienst Schiphol

U zoekt een koeriersdienst voor Schiphol? Om een zending op een snelle en betrouwbare manier af te leveren kunt u AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw pakketje binnen een half uur door een van onze koeriers wordt afgehaald voor de snelste koeriersdienst van en naar Schiphol.

 

Koeriersdienst Schiphol voor spoedeisende zaken

U kunt onze koeriersdienst voor Schiphol ook inschakelen voor spoedeisende zaken. Bijvoorbeeld omdat er een paspoort of een visum met spoed naar het vliegveld moet worden gebracht. Of als er vanaf Schiphol met spoed een zending op een adres in Nederland moet worden afgeleverd.

 

U kunt bij ons vertrouwen op een zorgvuldig uitgevoerde spoed service. Die zekerheid kunnen wij u bieden door onze jarenlange ervaring. AD Snel Koeriersdiensten & Logistiek is al decennia lang actief op het gebied van transportoplossingen en wij zijn gewend om in spoedsituaties daadkrachtig en nauwkeurig te handelen.

 

Altijd een centraal aanspreekpunt

U bent bij ons verzekerd van heldere communicatie. Onze persoonlijke benadering in combinatie met korte lijnen maakt dat wij een efficiënte koeriersdienst Schiphol kunnen leveren. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er altijd één centraal aanspreekpunt.

 

Doordat wij met het Track and Trace systeem werken en onze wagens met een GPS volgsysteem zijn uitgerust, kunt u altijd op de hoogte blijven van de trajectstatus. Bovendien zijn wij in staat om in te spelen op een plotseling veranderende situatie. Bijvoorbeeld als de bestemming tussentijds ineens wordt veranderd.

 

24uurservice koeriersdienst Schiphol

Wij bieden u een 24uursservice voor de koeriersdienst van of naar Schiphol. U kunt meteen van onze diensten profiteren. U hoeft alleen maar online een aantal gegevens in te vullen om klant bij ons te worden. Vanaf dat moment kunt u van alle onze koeriersdiensten gebruikmaken. Liever telefonisch contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ons telefonisch bereiken via 023-5403030.